Training    Coaching    E-learning

Bedrijfstrainingen
communicatie- en gedragstraining – agressietraining – gesprekstraining – speech- en presentatietechnieken

Assessments
werving & selectie trajecten – onderwijs

Bijeenkomsten en Ceremonies
bedrijfspresentaties – spreker – presentator

E-learning
instructievideo’s

Trainingsacteur
Als trainingscoach is het voor mij een uitdaging om mensen en organisaties, te laten leren om te leren. Met passie en natuurgetrouw acteerspel de juiste basis te creëren om herkenbare praktijksituaties te analyseren en de deelnemer te spiegelen aan zichzelf. Het hebben van zelfvertrouwen is daarbij heel belangrijk. Door dicht bij jezelf te blijven groeit het zelfvertrouwen.

Werkwijze
Uitdagen, motiveren, inspireren en ondersteunen, vanuit een veilige en respectvolle omgeving, zijn voor mij belangrijke aspecten in dit werk. Mijn achtergrond als professioneel acteur gecombineerd met mijn ruime ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven, helpen mij bij het realistisch neerzetten van situaties. Ik kijk over de casus heen en geef de juiste feedback geven aan de ander. Vervolgens voeg ik daar graag mijn persoonlijke en prikkelende elementen aan toe. De vraag van de opdrachtgever vertaal ik met casussen uit de praktijk zodat een ‘real life’ ervaring ontstaat.

Als trainingsacteur ga ik met deelnemers aan de slag om ze een spiegel voor te houden. Hoe reageer je op bepaalde situaties en wat brengt mijn reactie weer teweeg op die ander? Zoals een goede dialoog in een theatervoorstelling ook is en die voor herkenning zorgt. Want ook het kijken naar anderen vormt herkenning. Dan ontstaat de juiste energie door het geven van actie maar bovenal reactie.

Doelstellingen
Ik hecht veel waarde aan de onderlinge afstemming. Welk leerdoel heeft de training en welke methodes en casussen zullen er gevolgd worden. Dit alles met het geven van de juiste feedback, maar bovenal wat wordt er van mij als trainingsacteur verwacht.

Ton Peeters en het team
Door de nauwe samenwerking met Brabant Casting en het netwerk binnen de branche, kunnen desgewenst meer acteurs worden ingezet, ieder met een eigen specialisme.

Ton is lid van de NVVT [Nederlandse Vereniging Voor Trainingsacteurs]

Referenties Non profit; Fontys Hogescholen, Novadic Kentron, GGD Brabant en limburg, Ziekenhuis Elckerliek, Gemeente Zevenaar,  Gildeschool, Brabantzorg, Mondriaan GGZ, Gemeente Oss, Huisartsen posten [div], Avans Hogeschool, ROC [div], Vista College, Fiom, Diagnostiek voor U, Milieu-park Heerlen.

Referenties Profit; Fair play casino’s, Spie Nederland, Kpn, Woningcorporaties, Perfetti – van Melle, DHL Koeriers, Boehringer Ingelheim, Jumbo, Kredietbank, Bouwsector en Advize.

“Het is een voorrecht dat ik anderen verder op weg mag helpen door spelplezier in een veilige omgeving neer te zetten.” – Ton