Theater

De musicalopleiding in Tilburg bracht mij in diverse grote en kleine musicals en toneelproducties als Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, Les Miserablés, Elisabeth, Robin Hood, Martin Guerre, Kuifje de Musical, Plop en de treitertrol en De Kleine Zeemeermin. Voor deze laatste ben ik genomineerd geweest voor de John Kraaijkamp Musical Award, Beste Mannelijke bijrol (2005). Daarnaast ben ik betrokken geweest bij een reeks unieke reünie concerten van de musical Elisabeth op paleis het Loo [2017] en paleis Soestdijk [2018].

Showreel

Sinds 2018 speel ik een hoofdrol [Oscar] in de nieuwe Efteling theaterproductie, Caro. De voorstelling is een mix van musical en circus. Momenteel ben ik hier nog steeds in te bewonderen.

Hieronder een tweetal items uit de pers:
>> Glansrol in Efteling ED
>> Caro, Hoofdrol voor Brabanders Omroep Brabant

‘Oscar’ in de musical Caro, Efteling theater

Televisie / Film

Ik heb gastrollen vervuld in onder andere; Westenwind, Goede tijden, Slechte tijden, 10 torens diep, Smeris, Familie [B] en jeugdserie Kosmoo. Ik heb in een aantal korte films gespeeld, zoals ‘de lichtkinderen’, ‘waar is Tim’. In 2023 zal ik te zien zijn in de tv serie ‘Bloedlijn’ en in de Nederlandse speelfilm ‘Invasie’. Daarnaast speel ik in E-learnings en bedrijfsfilms en ben te zien in diverse online en TV commercials.

Commercials

Commercial Ohra 2021
Commercial de Beren 2022
Commercial PSV/Toto 2022

“Het leven is de som van alle keuzes die je maakt en soms vind je dan iets dat je niet verwacht. Geldt dat niet voor ons allemaal?”- Ton