Theater

De musicalopleiding in Tilburg bracht mij in diverse grote en kleine musicals en toneelproducties als Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, Les Miserablés, Elisabeth, Robin Hood, Martin Guerre, Kuifje de Musical, Plop en de treitertrol en De Kleine Zeemeermin. Voor deze laatste ben ik genomineerd geweest voor de John Kraaijkamp Musical Award, Beste Mannelijke bijrol (2005). Daarnaast heb ik als musical acteur de rol van Graaf Schwarzenberg gespeeld in de unieke reünie concerten van de musical Elisabeth op paleis het Loo [2017] en paleis Soestdijk [2018].

Showreel

Sinds 2018 speel ik een hoofdrol [Oscar 50/60] in de nieuwe Efteling theaterproductie, Caro. De voorstelling is een mix van musical en circus. Momenteel ben ik hier nog steeds in te bewonderen.

Hieronder een tweetal items uit de pers:
>> Glansrol in Efteling ED
>> Caro, Hoofdrol voor Brabanders Omroep Brabant

‘Oscar’ in de musical Caro, Efteling theater

Televisie / Film

Ik heb gastrollen vervuld in onder andere; Westenwind, Goede tijden, Slechte tijden, 10 torens diep, Smeris, Familie [B] en jeugdserie Kosmoo. Ik heb in een aantal korte films gespeeld, zoals ‘de lichtkinderen’, ‘waar is Tim’, de Brabantse tv serie ‘Bloedlijn’ en de videoland serie Chantal en Tina [2023] In 2024 een rol in de Nederlandse speelfilm ‘Invasie’. Daarnaast speel ik in E-learnings en bedrijfsfilms en ben te zien in diverse online en TV commercials.

Commercials

Commercial Ohra 2021
Commercial de Beren 2022
Commercial PSV/Toto 2022

“Het leven is de som van alle keuzes die je maakt en soms vind je dan iets dat je niet verwacht. Geldt dat niet voor ons allemaal?”- Ton